Mit játszunk Angry Birds party-n?
2016. február 03. írta: Szülinapi Ötletek

Mit játszunk Angry Birds party-n?

Játéktippek Mérges Madarak bulihoz

angry_birds_jatek7_1.jpg

Egy Angry Birds party csupa izgalom. Malacok madarak, bombák, rombolás, dobálás,... Összegyűjtöttem pár ötletet, mivel tudod lekötni egy Angry Birds szülinapon a kisebb nagyobb vendégeket.

  1. Tojásdobáló

Töltsünk fel jó sok vízibombát. Ezek lesznek a tojások. Alkossunk két csapatot, akik egymással szemben sorfalat állnak. A tojásokat osszuk szét a csapatok között úgy, hogy mindenkinek jusson legalább tíz darab. Startra indulhat a csata. Akit eltaláltak leül a sorfal mögé. Az a csapat nyer, akinek a legtöbb „madara” marad állva.

vizibomba.jpg

 

  1. Tojásvadászat

Kinder tojás kapszulába rejts apró ajándékokat (cukorkát, csokit, matricát, tetkót,…, dugd el a kertben vagy a lakásban, és indulhat a tojásvadászat.

kinder_kapszla.jpg

 

  1. Bowling

Műanyag palackokat fess zöldre és fesd rá a malacokat. Ha nem akarsz festeni, nyomtasd ki egy papírra és ragaszd rá az üvegre. A bowlinggolyó lehet egy sima labda, vagy egyszínű labdára rajzold rá a madár arcát.

 angry_birds_jatek5.jpg

 

  1. Döntsd le az állványt

Néhány kartondoboz, vödör, léc, bármi amit otthon találsz és már indulhat is a móka. Néhány dobozra írhats TNT feliratot, így még élethűbb. A malacok itt is lehetnek gumilabdák és akár vízibombával, akár babzsákkal támadhatják őket a madarak.

angry_birds_jatek.jpg

 

  1. Konzervdoboz dobáló

A konzervdobozokra rajzold rá a malacok vagy a madarak arcát (itt is nyomtathatsz), és egy teniszlabdával próbáljátok eltalálni azokat.

 angry_birds_jatek2.jpg

 

  1. Tojásfestés

Kisebb gyerekeknek kiváló elfoglaltság, ha veszünk néhány hungarocell tojást, és azokat kifesthetik a kedvenc madarukra. Ajándéknak hazavihetik, így lesz emlék a szülinapról.

 angry_birds_jatek4.jpg

 

  1. Kosárdobás

Homokozóvödörből remek malacok készíthetőek. Ha nincsenek mini plüss madaraink, akkor kinder kapszulára (pici nehezéket tegyünk bele), pingpong labdára, vagy bármilyen mini labdára megrajzolhatjuk a madarakat.

angry_birds_jatek6.jpg

 

Jó szórakozást!

Ha van kedved, nézz szét Angry Birds mintás party kellékeim között!

A bejegyzés trackback címe:

https://szulinapiotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr428356182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása