Jégvarázs (Frozen) party
2015. december 21. írta: Szülinapi Ötletek

Jégvarázs (Frozen) party

Az idei szülinapi kedvenc

jegvarazs.jpg

Nagylányom 7. születésnapját a Jégvarázs mese jegyében tartottuk. Először nagy kihívásnak tartottam, de aztán szépen letisztult, nem is olyan borzasztó. J Rengeteg ötlettel találkoztam, sajnos mindenre nem volt időm, de a gyerekek így is imádták.

Jégvarázsos meghívás

 

Jégvarázsos meghívót vehetsz a boltban is, de akár saját magad is elkészítheted. Elsa, Anna vagy Olaf is szerepet kaphat rajta, halványkék, hópelyhes mintákkal.

 jegvarazs_meghivo1.jpg

 jegvarazs_meghivo2.jpg

jegvarazs_meghivo3.jpg

jegvarazs_meghivo4.jpg

 

 És íme két igazán különleges darab:

 jegvarazs_meghivo5.jpg

jegvarazs_meghivo6.jpg

 

Jégvarázs szülinapi dekoráció

 

A Jégvarásos parti dekorációjánál a halványkék és fehér színek kapnak hangsúlyos szerepet. Ha nem szeretnéd nagyon egyhangúra, feldobhatod lila, sötétkék, esetleg rózsaszín színekkel, Anna hercegnőre utalva. Használj gyöngyház fényű lufikat, ezektől még inkább „jeges” lesz a hatás. Nagyon jól feldobja a dekorációt a fehér fényű karácsonyfaizzó, áttetsző anyaggal letakarva. Ezt teheted az asztal mögötti falra, vagy a játékok helyszínére is. Feldobja a dekorációt a plafonról (damilról) vagy a lámpáról belógó hópehely és vattapamacs. Olyan, mintha hóesésben tartanátok a partyt. Igazán gyönyörű az összhang. Dekorálj kék és fehér szalaggal, voile-lal. A szülinapi asztal mögé tegyél party-zázlót, Jégvarázs mintával, és állíthatsz a sarokba egy Jégvarázs fólia lufit is.

 jegvarazs_dekoracio_1.jpg

 jegvarazs_dekoracio_2.jpg

jegvarazs_dekoracio_3.jpg

jegvarazs_dekoracio_4.jpg

jegvarazs_dekoracio_5.jpg

jegvarazs_dekoracio_6.jpg

 

Jégvarázs teríték

 

Szórj hópelyheket, ezüst és kék csillámos konfettiket a szülinapi asztalra. Leterítheted Jégvarázs mintás terítővel, vagy egyszerű kék textillel.Az ünnepi asztalon nagyon jól mutatnak a Frozen mintás tányérok, poharak, szalvéták. Készíts kék színű üdítőt, és kínáld Jégvarázsos szívószállal. Jégvarász tortára itt találsz ötleteket.

A menü a szendvicseken kívül lehet répa (Olaf), illetve kék és fehér tejszínhabbal, cukorkákkal díszített muffin. A süteményeket vond be kék marcipánnal és készíts rá hópelyheket. Jól mutatnak a popcake-ek és candy cukrok is. 

 jegvarazs_asztal_1.jpg

jegvarazs_asztal_2.jpg

jegvarazs_asztal_3.jpg

jegvarazs_asztal_4.jpg

jegvarazs_asztal_5.jpg

jegvarazs_asztal_6.jpg

jegvarazs_asztal_7.jpg

 

 

Ha szeretnél marcipánból vagy fondantból Olafot készíteni, kattints ide!

 

 Nézegess Jégvarázs mintás party kellékeket!

 

Boldog szülinapot az Ünnepeltnek!

A bejegyzés trackback címe:

https://szulinapiotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr948302014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása