Monster High party
2016. február 16. írta: Szülinapi Ötletek

Monster High party

Vége a rózsaszín szülinapoknak!

monster_high_szulinap.jpg

 

A nagyobb lányok már nem cuki rózsaszín szülinapra vágynak. Néha nehéz a felismerés, hogy már nem a pónik vagy a hercegnők a sláger, sőt már ciki. A Monster High lányok viszont vagányok, félelmetesek, menők. Mindegyik babának más az egyénisége, minden nagylány talál olyat, amelyik közel áll hozzá.

Az alapszínek a fekete, a rózsaszín, a lila és a kék. Ezeket kiegészítheted fehérrel, vagy ha van kedvenc baba, hangsúlyozd ki azt a színt. A meghívóban, a dekorációban és a menüben is törekedj ezeknek a használatára. Dekorálj színes léggömbökkel, szalagokkal. Az ételekhez használj színes gyümölcsöket, krémeket, tejszínhabot. Ha nem akarsz ételfestéket használni, akkor használd ki az ételek színét, és fess azzal.

monster_high_meghivo_montage.jpg

monster_high_dekoracio_montazs.jpg

monster_high_menu_4.jpg

 

Boldog szülinapot az Ünnepeltnek!

Nézz szét Monster High party termékeim között!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szulinapiotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr408395556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása