Hello Kitty party
2015. december 17. írta: Szülinapi Ötletek

Hello Kitty party

Minden kislány kedvence...

hello_kitty_torta8.jpg

Hello Kitty cica minden kislányt előbb vagy utóbb magával ragad. A nagyobbik lányomat csak 6 évesen kapta el az őrület, a kisebbik már két évesen imádja. Nem csoda, hogy ez a kedves arcú kiscica egyszer minden kislány szülinapját végigkíséri.

Meghívás Hello Kitty Party-ra

 

Biztosan minden kis barátnő boldogan fogadja a meghívást, ha a meghívóról Hello Kitty mosolyog rá. Ha inkább saját magad készíted el a meghívót, arra is több ötletet találsz az interneten.

 hello_kitty_meghivo.jpg

  hello_kitty_meghivo1.jpg

hello_kitty_meghivo2.jpg

hello_kitty_meghivo3.jpg

hello_kitty_meghivo4.gif

hello_kitty_meghivo5.jpg

  hello_kitty_meghivo5.png

 

Hello Kitty téma party dekoráció:

 

A party színvilága rendkívül egyszerű. A rózsaszín akár több árnyalata és a fehér keveréke. Használj fehér és rózsaszín lufikat, gyöngyház színű léggömböket. Igazán gyönyörű az összhang. Egyszerű, mégis feldobja a dekorációt egy-egy szalag, lámpás és Hello Kitty szülinapi zászlók. Feldobhatod az összképet egy sarokba állított Hello Kitty fólia lufival is. Teríts rózsaszín tüllt a székekre, és kösd össze hátul hajgumival vagy csattal. Igazi ünnepi székeket varázsolhatsz így.

 hello_kitty_dekoracio1.jpg

 hello_kitty_dekoracio2.JPG

   hello_kitty_dekoracio3.JPG

 hello_kitty_dekoracio4.jpg

hello_kitty_dekoracio5.jpg

 

Hello Kitty party catering

 

Az ünnepi asztalon nagyon jól mutatnak a Hello Kitty mintás tányérok, poharak, szalvéták és terítő. Apróság, de mégis jól mutatnak a Hello Kitty-s szívószálak az italokban.

Nem hiányozhat az asztalról a Hello Kitty torta sem. Gyűjts ötletet innen.

Uzsonnára kínálhatsz falatkákat vagy fasírtgolyót, amelyekbe Hello Kitty zászlókat tűzöl.

Igazítsd a desszerteket is a szülinap témájához. Készíthetsz kekszeket, amelyeknek a tetejét Hello Kitty arcra díszíted marcipánnal vagy fondanttal. Süss muffint cicás papírban és tegyél rózsaszín habot (málnaszörppel színezheted) a tetejére. Ha nem szeretnél habot színezni, szórhatsz rózsaszín cukorkát is a fehér habra. Készíts kókuszgolyót, és forgasd meg rózsaszín cukordarabokba, vagy formázz Hello Kitty fejet. Kiváló dekoráció lehet egy átlátszó üveg rózsaszín cukorkákkal, vagy egy üvegtál rózsaszín gyöngyökkel, benne Hello Kitty pez cukrokkal. Kínálhatsz mályvacukrot vagy habcsókot is. Csodálatos lesz az összhang, ha minden süteményen visszatér a rózsaszín vagy a fehér szín.

  hello_kitty_asztal1.jpg

hello_kitty_asztal2.jpg

  hello_kitty_asztal3.jpg

 hello_kitty_asztal4.jpg

hello_kitty_asztal6.jpg

hello_kitty_asztal7.jpg

 hello_kitty_asztal8.jpg

hello_kitty_asztal9.jpg

 

Hello Kitty játékok

Fejekre a party csákót és indulhat a buli!

A szülinapi játékok összeállítása az egyik legfontosabb feladat a party tervezésekor. Fontos, hogy le tudjuk foglalni a gyerekeket, különben elszabadul a káosz. Egy Hello Kitty party-hoz Hello Kitty témájú játékok dukálnak. Íme néhány ötlet:

-       Érkezéskor minden vendég kaphat egy Hello Kitty könyvjelző sablont, amit addig színezhetnek, vághatnak, amíg várakoznak a többiekre. A szülinap végén ajándékként hazavihetik.

-       Bekötött szemmel cicarajzolás, csapattársak irányításával.

-       Hello Kitty szeret sütni. Készítsetek gyurmából süteményeket. Ha ehető gyurmát használsz, akkor el is fogyaszthatják a kicsik.

-       Üljetek le egy körbe, és ha elindul a zene egy plüssállatot kezdjetek el körbeadni. Ha a zene megáll, akinél az állatka van az kiesik a játékból. Én őt szoktam a következő körben felkérni a zene irányítására. Ezt a játékot állva is játszhatják a gyerekek.

-       Hova bújt Hello Kitty. Rejts el egy plüss Hello Kitty-t (ha nincs más cica is megteszi) és hideg-meleg játékkal, vagy térkép segítségével keressék meg a gyerekek hova bújt a cica.

A játékok végén a jutalom lehet egy pinata, amit előzőleg apró cukorkákkal, Hello Kitty csatokkal, hajgumikkal, tetkókkal töltöttél meg.

  

Köszönet ajándék

 

A party végén ne felejtsétek el megköszönni a gyerekeknek, hogy eljöttek a szülinapra. Itt is találsz apróságot a lufik és az ajándékok között, de Te is kitalálhatsz valami apróságot.

 

 Nézelődj a Hello Kitty party kiegészítők között!

Jó szórakozást és boldog szülinapot az Ünnepeltnek!

A bejegyzés trackback címe:

https://szulinapiotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr468298878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása