Arcfestés
2016. február 09. írta: Szülinapi Ötletek

Arcfestés

Mindig tökéletes program

pillango.jpg

Az arcfestés ma már nagyon elterjedt, de még mindig kiváló gyermekprogram. Illeszd be a szülinapi party menetrendjébe, így biztos van egy kis nyugis időszak.

Színesítsd gyermeked születésnapi buliját arcfestéssel. Nem kell feltétlenül profi arcfestőt hívni, Némi kézügyességgel Te is képes vagy rá. Nem olyan bonyolult feladat, mint ahogy látszik.

Játékboltokban, drogériákban is lehet arcfestő készleteket venni. Arra figyelj, hogy bőrgyógyászatilag tesztelt terméket válassz, nehogy valamelyik gyerkőc kiütéses legyen. Érdemes a szülőktől tájékozódni, hogy nem allergiás-e a gyermek az arcfestékre. Ha van ilyen kis vendég, neki készülj álarccal, hogy ne lógjon ki a sorból. 

Vásárolj különböző méretű ecseteket, így az egészen vékony vonalakat is könnyedén felrajzolhatod. Az arc alapszínét szivaccsal tudod felvinni. Az arcfestékek nem minden színben kaphatóak, de ne ijedj meg, bármit ki tudsz keverni a létező színekből. Ha mégsem sikerül, hidd el, a gyerekeket nem zavarja. A hagyományos színek mellet vannak csillámos arcfestékek, ezeket főleg lányoknak szoktuk használni. Gyönyörű hercegnők, pillangók varázsolhatóak ezekkel a csillogó festékekkel.

Néhány egyszerűen megvalósítható ötlet az alkotáshoz:

 

Lányoknak:

hello_kitty.jpg 

minnie.jpg

jegvarazs_1.jpg

hercegno.jpg

monster_high.jpg

szivarvany.jpg

tigris.jpg

 

Fiúknak:

angry_birds_1.jpg

kaloz.jpg

micimacko.jpg

minion.jpg

pokember.jpg

roka.jpg

thomas.jpg

verdak.jpg

 

 

Ugye, hogy nem is olyan bonyolultak?

 

Nézz szét party kellékeim között!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szulinapiotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr1008372876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása